Boekhandel Maximus

Boekhandel Maximus in (Zuid-Holland)

NaamBoekhandel Maximus
TypeBoekwinkel
GemeenteRotterdam
ProvincieZuid-Holland
Land
WebsiteWebsite
GPS51.9581, 4.4943
BeheerderAdmin
id201
idr6725131999

In de afgelopen jaren heeft Maximus zich ontwikkeld tot een goed gesorteerde algemene boekhandel in het hart van de wijk Hillegersberg in Rotterdam. De nadruk van het assortiment ligt op literatuur, geschiedenis, koken, reizen en kinder- en jeugdboeken. Ook is er die gezellige espressobar en verkopen we diverse leuke cadeau-artikelen. Daarbij organiseren we jaarlijks meerdere literaire evenementen, waarmee we een culturele functie in de buurt verzorgen.

Deze Boekwinkel is door 0 gebruikers als favoriet bewaard.

Omgeving

Boekwinkels Terbregge

Ben je op zoek naar boekwinkels in de buurt van Terbregge? Via de kaart kun je zien welke boekwinkels er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Boekwinkels in de buurt van Terbregge.

Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze boekwinkel op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om boekwinkels op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep boekwinkels zijn, of een groep boekwinkels die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie