WinkelsBoekenAangebodenAccountHelp

Bubb Kuyper

Bubb Kuyper in Haarlem (Noord-Holland)

NaamBubb Kuyper
GemeenteHaarlem
ProvincieNoord-Holland
WebsiteWebsite
GPS52.386, 4.6344
AdresKenaupark 30
Postcode2011 MT
BeheerderAdmin
id299
idr5931801359

De grootste gespecialiseerde veilingmeester van boeken en werken op papier van Nederland en een van de meest vooraanstaande bedrijven op deze gebieden in West-Europa. Gesitueerd in een monumentale 19e eeuwse stadsvilla in het centrum van Haarlem, op twee minuten loopafstand van het NS-station Haarlem, met een snelle treinverbinding naar Schiphol Airport, een parkeergarage in de nabije omgeving (naast het NS-station) en tien gratis parkeerplaatsen voor bezorging [laden en lossen] aan de achterkant van het pand. Twee verkopen per jaar (lente en herfst). Boeken, oude en zeldzame boeken, wetenschappelijke bibliotheken, naslagwerken, eerste edities, fijndruk- en geïllustreerde boeken, papieren speelgoed enz.

Deze Boekverkoper is door 0 gebruikers als favoriet bewaard.

Boeken Haarlem

Ben je op zoek naar Boeken in de buurt van Haarlem? Via de kaart kun je zien welke Boeken er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Winkels in de buurt van Haarlem.

Zet deze locatie op een lijstje:

Deze locatie staat op de volgende lijstjes

Lijstjes kun je gebruiken om locaties op te bewaren. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd op je account.
Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie