De Vries Van Stockum (Den Haag)

De Vries Van Stockum (Den Haag) in (Zuid-Holland)

NaamDe Vries Van Stockum (Den Haag)
TypeBoekwinkel
Gemeente's-Gravenhage
ProvincieZuid-Holland
Land
WebsiteWebsite
GPS52.0781, 4.3146
BeheerderAdmin
id200
idr4126220264

De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met een gevarieerd en actueel aanbod. We hebben momenteel 2 winkels in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden (Den Haag en Haarlem). Beide winkels zijn al meer dan 100 jaar een lokaal begrip en wij helpen iedereen met kennis, enthousiasme en aandacht een boek te vinden. In een aantrekkelijke ruimte om de hoek bij politiek Nederland zit een boekhandel. Het assortiment aan boeken hier is breed en een aantal specialismen bijzonder, zoals politiek en geschiedenis. Samen met shop-in-shop Bagels & Beans vormt de winkel een ontmoetingsplek en een locatie voor culturele evenementen, lezingen en signeersessies.

Deze Boekwinkel is door 0 gebruikers als favoriet bewaard.

Omgeving

Boekwinkels The Hague

Ben je op zoek naar boekwinkels in de buurt van The Hague? Via de kaart kun je zien welke boekwinkels er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Boekwinkels in de buurt van The Hague.

Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze boekwinkel op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om boekwinkels op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep boekwinkels zijn, of een groep boekwinkels die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie