WinkelsBoekenAangebodenAccountHelp

De Vries Van Stockum (Den Haag)

De Vries Van Stockum (Den Haag) in (Zuid-Holland)

NaamDe Vries Van Stockum (Den Haag)
Gemeente's-Gravenhage
ProvincieZuid-Holland
WebsiteWebsite
GPS52.0781, 4.3146
BeheerderAdmin
id200
idr4126220264

De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met een gevarieerd en actueel aanbod. We hebben momenteel 2 winkels in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden (Den Haag en Haarlem). Beide winkels zijn al meer dan 100 jaar een lokaal begrip en wij helpen iedereen met kennis, enthousiasme en aandacht een boek te vinden. In een aantrekkelijke ruimte om de hoek bij politiek Nederland zit een boekhandel. Het assortiment aan boeken hier is breed en een aantal specialismen bijzonder, zoals politiek en geschiedenis. Samen met shop-in-shop Bagels & Beans vormt de winkel een ontmoetingsplek en een locatie voor culturele evenementen, lezingen en signeersessies.

Deze Boekverkoper is door 0 gebruikers als favoriet bewaard.

Boeken The Hague

Ben je op zoek naar Boeken in de buurt van The Hague? Via de kaart kun je zien welke Boeken er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Winkels in de buurt van The Hague.

Zet deze locatie op een lijstje:

Deze locatie staat op de volgende lijstjes

Lijstjes kun je gebruiken om locaties op te bewaren. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd op je account.
Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie