Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

1. Paagman Delft

2. Second Life

3. Boekhandel De Slegte Rotterdam

Kom langs in de boekenwinkel aan de Hoogstraat 141. Snuffel in het enorme aanbod tweedehands boeken en ramsj. Of koop uw boeken in de webwinkel op de website.

4. Boekhandel De Slegte Leiden

Boekhandel De Slegte in Leiden bevindt zich aan de Breestraat 73. In onze sfeervolle winkel treft u een mix van tweedehands boeken en ramsj. De voorraad boeken wordt dagelijks aangevuld. Kom snuffelen in deze winkel om te zien wat er nu weer voor bijzondere titels binnengekomen zijn. Het aanbod is ook te bestellen via de webwinkel.

5. Boekhandel De Slegte Amsterdam

Snuffelen door een groot assortiment tweedehands boeken, ramsj, voordeelboeken, curiosa en antiquarische uitgaven.

6. Boekhandel De Slegte Mechelen

Op een boogscheut van de Dijle en de IJzerenleen herbergt het mooie, beschermde pand 't Vosken deze gezellige winkel. Je kan hier terecht voor een groot, gevarieerd aanbod tweedehands boeken, de beste voordeelboeken (ramsj) en een uitgebreide collectie originele wenskaarten. Parkeren kan bij de Q-Parking (Lamot-site) of in Onze-Lieve-Vrouwestraat.

7. Boekhandel De Slegte Leuven

Mooie winkel aan de Bondgenotenlaan in Leuven. Inkoop van DVD's en boeken alleen na telefonische afspraak op 016/226881. U kunt met de auto laden en lossen voor de deur. Meld u even aan in de winkel en wij helpen u graag. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Parking Center en Parking Ladeuze.

8. Boekhandel De Slegte Gent

Boekhandel De Slegte Gent is gehuisvest in het centrum in een schitterend pand met maar liefst vijf verdiepingen vol voordeelboeken (ramsj/uitgeversrestanten), antiquarische, bibliofiele en tweedehands boeken, studieboeken, grafiek en memorabilia. De dichtstbijzijnde parking bevindt zich op de Kouter, op slechts twee minuten loopafstand.

9. Boekhandel De Slegte Antwerpen Wapper

In Antwerpen is De Slegte gelegen op de Wapper (nr.5). De winkel biedt tweedehands en antiquarische boeken. U vindt hier ook handschriften, brieven, archivalia, moderne bibliofilie, antieke boeken, oude kaarten en moderne grafiek. Op Wapper 5 kunt u terecht voor inkoop van boeken.

10. De Jong Boeken

In 2007 gestart met het hobbymatig verkopen van boeken op markten en via internet. In 2010 ingeschreven bij de KvK en actief op markten en internet;. In 2015 de voorraad van uitgeverij Taal & Teken overgenomen. In april 2017 werd de boekwinkel aan de Noorderhaven 4 in Harlingen geopend.

11. Riemer Groningen

Het flinke vloeroppervlak is gevuld met boekenkasten, tafels en kaartenmolens. Voorzien van boeken uit allerlei genres, spelletjes, cadeauartikelen en wenskaarten. Iedere hoek kent zijn eigen verrassingen. Zoals onze kinderboekenafdeling met een heuse Trabant, waar je ook zonder rijbewijs achter het stuur mag kruipen.

12. Riemer Amersfoort

Boekwinkel met veel aandacht voor sfeer: krakende houten vloeren, grote boekenkasten en een kinderafdeling met een echte Petteflet.
Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie