Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
Boekwinkel met veel aandacht voor sfeer: krakende houten vloeren, grote boekenkasten en een kinderafdeling met een echte Petteflet.
Boekhandel Broekhuis, sinds 1868 - Hofleverancier sinds 1994 - kent een lange en trotse historie van boekverkopen. Met ruim 154 jaar ervaring is de boekhandel een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. Bij Boekhandel Broekhuis in Enschede vindt u een algemeen Antiquariaat met ruim 57.000 titels.
Boekhuis Aalsmeer is een zelfstandige boekhandel die blijft verrassen. Met lezingen, workshops, activiteiten voor kinderen en boekpresentaties, al meer dan tachtig jaar een begrip in Aalsmeer.
Schatkamer voor stripliefhebbers in Oudenaarde.

5. Demian

Demian is gespecialiseerd in moderne literatuur, literaire archivalia, kunst en filosofie, bekend als ontmoetingsplaats voor schrijvers en kunstenaars en vanwege de literaire tentoonstellingen die er worden georganiseerd.
Veilinghuis voor boeken, prenten, manuscripten en alles wat in de ruimste zin met het boek te maken heeft, gehuisvest in een klassiek 18de eeuws pand in het oude centrum van Leiden, op de hoek van twee stegen en aan de voet van de Pieterskerk.
De grootste gespecialiseerde veilingmeester van boeken en werken op papier van Nederland en een van de meest vooraanstaande bedrijven op deze gebieden in West-Europa. Gesitueerd in een monumentale 19e eeuwse stadsvilla in het centrum van Haarlem, op twee minuten loopafstand van het NS-station Haarlem, met een snelle treinverbinding naar Schiphol Airport, een parkeergarage in de nabije omgeving (naast het NS-station) en tien gratis parkeerplaatsen voor bezorging [laden en lossen] aan de achterkant van het pand. Twee verkopen per jaar (lente en herfst). Boeken, oude en zeldzame boeken, wetenschappelijke bibliotheken, naslagwerken, eerste edities, fijndruk- en geïllustreerde boeken, papieren speelgoed enz.
Grimbergen Boeken Antiquariaat van Jos en Ria Grimbergen is onder één dak gevestigd met Grimbergen Boeken. In het antiquariaat achterin de boekwinkel staat een ruime voorraad antiquarische- en tweedehands boeken met als specialisatie judaïca, boeken over bloembollen en over de geschiedenis van de Bloembollenstreek en de Haarlemmermeer.

10. Moby Dick

Antiquariaat de 2 uiltjes is sinds 2002 gevestigd in een historisch pandje gelegen aan de Voorstraat in Dordrecht. Het NS-station, de diverse parkeergarages en de aanlegplaats van de Fast Ferry liggen op loopafstand. Ondanks de geringe oppervlakte doet de winkel niet benauwend aan. Geen overvolle boekenkasten, geen stapels op de grond. Wel een licht interieur en duidelijke kastopschriften. De collectie is klein in aantal maar groot in verscheidenheid.
Op de eerste verdieping bevindt zich een grote afdeling met tweedehands boeken: het Antiquariaat. Het is gespecialiseerd in theologie en aanverwante gebieden, maar heeft ook rubrieken gewijd aan onder andere topografie, geschiedenis, literatuur en filosofie.
Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie