Help

Terug

Hoe kan ik mijn account opheffen?

Gebruikers kunnen zelf hun eigen account opheffen. Volg hiervoor de volgende stappen:
  1. Login op uw account
  2. Ga naar Mijn Account en Account opheffen
  3. Klik op de knop Opheffen
  4. Vul het wachtwoord van uw account in
  5. Klik op de knop Account opheffen

Het verwijderen van een account is definitief en kan dus niet ongedaan worden gemaakt. Bij het vewijderen van een account worden alle gegevens van een gebruiker gewist, inclusief de boeken op zijn of haar aanbodlijst en verlanglijst. Ook alle berichten die via de website aan andere gebruikers zijn verzonden worden defnitief gewist.
Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie