A propos bistro

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Het beste uit de Franse keuken, klaargemaakt en bewerkt door chef Stéphane Reynaud We (her)ontdekken terrines, worsten, patés, kazen, crustacés... in meer dan 300 recepten. Om het geheel compleet te maken vind je ook alles over de regels van petanque, hoe je croissants en brood bakt, terrines van foie gras, de regels van rugby, de wijnen van Beaujolais... Een lijvig boek met sfeervolle foto's, handige recepten en schema's en grappige tekeningen, nu in paperbackformaat

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 27 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie