Als kok in Frankrijk

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Literair kookboek om je duimen en vingers bij af te likkenJarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën en gerechten samen. Waar vinden pêche melba en steak tournedos hun oorsprong? Hoe maak je gargantueske eieren? Zijn frietjes nu Frans of Belgisch? En hoe zit het met de Franse kannibalenkeuken? Van Loo serveert naast verrassende ontdekkingen ook tal van recepten voor elke gelegenheid. Een must have voor de lezende smulpaap.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 15 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie