Amuse Balletjes & Truffel Variaties

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Van alles kunnen we amuse balletjes of heerlijke truffels maken: kaas, rijst, chocolade, kleine vruchten. Die rollen we dan door specerijen, cacao, graan, poeder of wat voor kruimels dan ook. Zo krijgen we zoete en hartige balletjes om alle fijnproevers mee te verwennen. Het is leuk, makkelijk en gaat snel, met een maximum aan smaak en textuur in een hapje!Trish Deseine is Ierse van geboorte. Ze verhuisde in 1987 naar Frankrijk. Daar schreef ze meerdere succesvolle kookboeken en werd een bekende persoonlijkheid op de Franse tv. Voor deze serie schreef ze al De kunst van het chocolade maken en Chocolade delicatessen.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 9 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie