Kenners wisten het al langer en gelukkig geraakt nu ook het brede publiek meer en meer overtuigd van de gastronomische kwaliteiten van bier. Niet alleen als smaakmaker in een gerecht, maar vooral ook als ideale begeleider bij een heerlijk gerecht. Meer en meer (top)restaurants hebben daarom naast een wijnarrangement ook meer en meer bieren op de kaart staan.In navolging van het eerste, succesvolle boek uit 2008, verschijnt dit najaar een nieuwe uitgave, die nog dieper ingaat in de unieke relatie tussen bier en de (gastronomische) keuken. In de hoofdrol staan dit keer terroirproducten, die telkens door een topchef uit Vlaanderen of Nederland verwerkt worden in gerechten, en gekoppeld aan een heerlijk bier.Voor deze uitgave bevestigden Gert De Mangeleer (Hertog Jan), Alex Clevers (Vivendum), Wout Bru (Bru), Stefaan Couttenye ('t Hommelhof) en enkele Nederlandse topchefs waaronder Jonnie Boer (De Librije) en Sergio Herman (Oud Sluis) hun deelnam.