p Al 175 jaar lang zorgt Brouwerij De Koninck ervoor dat de bierliefhebbers uit Antwerpen en verre omstreken geen dorst hoeven te lijden. Om dit feestelijke jaar extra luister bij te zetten ontwikkelde de brouwerij een nieuw bier, Gusto 1833, en bij een jubileum hoort natuurlijk ook een boek. /p br/ p In Con gusto vertellen twaalf topchefs uit de provincie Antwerpen honderduit over Antwerpen, bier, eten, koken, hun restaurant, hun gasten... Sommige zijn rasechte Antwerpenaars, andere zijn door omstandigheden in het Antwerpse verzeild geraakt. Sommige van de chefs experimenteren graag met de nieuwe technieken van de moleculaire keuken, andere creëren liever gerechten met streekgebonden producten waarin de authentieke smaak maximaal tot zijn recht komt… br/ Maar uit alle interviews blijkt één constante: allemaal zijn ze extreem gepassioneerd door hun vak. En wat kun je een chef-kok beter laten doen dan receptuur laten ontwikkelen. /p br/ p Exclusief voor het