Culinaria Italia

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Hoe komt de blauwschimmel in de gorgonzola? Hoe kwamen de mensen aan ijs toen er nog geen koelkasten waren? Wat valt er over de wijnen uit Piëmont te vertellen? Hoe werden tomaten geconserveerd? Waaraan herken je een echte aceto balsamico? Culinaria Italia neemt een kijkje achter de schermen en geeft antwoord op deze en vele andere vragen die de liefhebbers van de Italiaanse keuken interesseren. Ga mee op een culinaire giro d'Italia, die in het noordoosten begint, door de Alpen tot in het westelijk gelegen Ligurië leidt, dan via Emilia-Romagna en Toscane verder naar het zuiden gaat, vanuit Calabrië oversteekt naar Sicilië om ten slotte in Sardinië te eindigen. In Friuli-Venezia Giulia proeven we ham uit San Daniele en verbazen we ons over de grottste kaas ter wereld. In Venetië en Veneto drinken we een groot glas prosecco. In Trentino-Alto Adige komen we weer op krachten met boerenspek en brood. Culinaria Italia toont in bijna 500 pagina's en 1300 afbeeldingen niet alleen de

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 11 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie