De kunst van het moleculair koken

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn heerlijkheden die je als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maak je de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho. Echt grenzeloos genieten!

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 11 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie