Na het overweldigende succes van de eerste editie presenteert Ton de Zeeuw in De Telegraaf Restaurantgids 2003-2004 wederom zijn overzicht van 's lands beste eetgelegenheden. De gids is geactualiseerd en uitgebreid met tal van nieuwe adressen. Bijna 500 zijn het er nu, uitblinkend door een smaakvolle keuken, een sfeervolle ambiance, een uitstekende bediening of een combinatie daarvan.Ton de Zeeuw, die al bijna vijftien jaar in het dagblad De Telegraaf de rubriek 'Tafelen met Ton' verzorgt, is gerenommeerd in culinair Nederland. Zijn lovende recensies worden regelmatig gevolgd door de toekenning van Michelinsterren. Na ruim tweeduizend restaurantbezoeken weet De Zeeuw als geen ander hoe veelzijdig onze gastronomie is.Met De Telegraaf Restaurantgids 2003-2004 kunt u een jaar lang voortreffelijk buitenshuis eten. Net als in de vorige editie deelt De Zeeuw zeer enthousiast en gedegen zijn culinaire ontdekkingen met u. De allerbeste restaurants worden bekroond met één of meer [T]'s. Maar