Deeg

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

In dit boek rekent Richard Bertinet af met de mythe dat brood bakken moeilijk, ingewikkeld en tijdrovend is, en niet in te passen is in ons jachtige bestaan. Hij laat zien dat het bakken van eenvoudig brood tijdens de voorbereidingen van de maaltijd in feite net zo gemakkelijk en vanzelfsprekend kan zijn als het opentrekken van een fles wijn.In Deeg vormen vijf basisdeegsoorten het uitgangspunt voor allerlei heerlijke en bijzondere broden en broodjes. Zo vormt wit deeg de basis voor broodstengels met olijven, kruiden en pecorino en pittige Marokkaanse broodjes; maak je met het olijfoliedeeg focaccia met grof zout en rozemarijn of zelfs een soepkom van brood. Van bruinbrooddeeg worden maanzaadsterren of abrikozen-haverbrood gemaakt; van roggedeeg het rode-uienbrood met spek; en zoet deeg is de basis voor spannend sinaasappelbrood met munt... de mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.Ontdek de wereld van deeg via deze fraaie collectie eenvoudige broden, oogverblindend in beeld

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 7 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie