Een pluim voor de chef

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuüm garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil..

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 11 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie