Eenvoudige Gastronomie Met Hotelschool Spermalie / 1

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Eenvoudige gastronomie. Een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Elk boek neemt een aantal basisbereidingen en een welbepaald thema onder de loep. De technieken worden in harmonieuze gerechten gegoten. Tekst van Walter Lanckmans en foto’s van Bart Van Leuven brengen alles haarfijn in kaart. Stap voor stap worden de fundamenten van een goed onderbouwde keuken gelegd. In het eerste deel staan de basistechnieken centraal. Van het perfect versnijden van groenten tot de meest geslaagde bereidingswijzen van aardappelen, rijst en deegwaren, overgoten met een bijpassende saus. 24 gerechten geven concreet vorm aan elke techniek. De nodige keukenapparatuur wordt geïllustreerd en toegelicht in de inleiding. De lijst met vaktermen achteraan het boek maakt het rijke keukenjargon licht verteerbaar. Een gastronomisch totaalpakket van briljante basics voor elke dag, helder

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 7 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie