Ei

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Eindelijk is het zover: een antwoord op alle vragen over eieren, overzichtelijk gepresenteerd in dit handzame boek. Wat is een ei eigenlijk, wat zit erin, waarom gedraagt het zich zoals het zich gedraagt en, vooral, hoe kun je er in de keuken je voordeel mee doen? Na een algemene inleiding volgt een uitgebreid repertoire van eierrecepten. Van een perfect gepocheerd ei tot een sensationele soufflé, van hartig tot zoet, van simpel tot ingewikkeld en van gezond tot een tikkeltje decadent. Eieren horen tot de belangrijkste, meest gegeten en meest veelzijdige voedselbronnen ter wereld en dit boek legt daar op enthousiaste wijze getuigenis van af.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 19 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie