Hakken, snijden, wokken

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Een smakelijke en vermakelijke wereldreis voor kookgekken en lekkerbekken - met tongstrelende recepten Lauren Shockey volgde de befaamde kookschool van het French Culinary Institute in New York. Ze leerde er de fijne kneepjes van het zouten en kruiden, en hoe je worteltjes in keurige blokjes snijdt; ze leerde bakken en stoven en bier drinken als een man. En ze kwam er tot de ontdekking dat je pas werkelijk leert koken wanneer je in een echte restaurantkeuken werkt. Dus besloot ze een jaar lang stage te gaan lopen in vier restaurants, verspreid over de wereld. Ze begon in haar eigen stad New York, in de moleculaire keuken van Wylie Dufresne. Daarna volgden Vietnam (omdat ze dol is op Vietnamees eten), Israël (voor de mediterrane keuken) en Parijs (geen toelichting nodig), waar ze werkte in een beroemd sterrenrestaurant. Op elke plek vond ze nieuwe uitdagingen, zoals taalbarrières, wantrouwen tegenover een vrouw in de keuken, of ongevraagde avances. Maar ze leerde met de dag, en stap

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 4 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie