Handboek inmaken

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Dit prachtige boek is een unieke gids met betrekking tot het inmaken van groente en fruit. Na een inleiding over de historie volgen de technieken voor het inmaken van jam en gelei en het inmaken met zout, azijn, suiker en alcohol. Er wordt op duidelijke wijze uitgelegd welke ingrediënten en hulpmiddelen nodig zijn en welke inmaakmethode gehanteerd dient te worden. Ook komen het steriliseren, het bottelen, het sealen en het voorzien van etiketten aan de orde. Dit verbazingwekkende boek is een perfect naslagwerk voor het succesvol inmaken van allerlei voedingsmiddelen en is een must in elke keuken.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 6 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie