Het Culinaire Erfgoed Van Villa Lorraine

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Villa Lorraine is sinds jaar en dag een begrip voor elke fijnproever die een sublieme klassieke keuken apprecieert en houdt van stijlvol tafelen in een groene en elegante omgeving. In 1953 legde Marcel Kreusch, autodidact en in die tijd de jongste maître van België, de basis van deze gastronomische tempel aan het Zoniënwoud.Samen met Jan De Cramer nam Freddy Vandecasserie, die toen al twintig jaar bij de Villa actief was, in 1982 de fakkel over. Dit duo heeft de erfenis van Marcel Kreusch met brio en passie verder uitgebouwd tot het gastronomisch boegbeeld dat de Villa vandaag nog steeds is. Patrick Vandecasserie, die sinds een aantal jaren zijn vader aan het fornuis bijstaat en recent en zijn voetsporen is getreden, zal dit succesverhaal ongetwijfeld verder schrijven.In Villa Lorraine zijn etiquette en bediening geen gekunstelde opgave, maar pure kunst. Dit vakmanschap 'pur sang' van chef en maître maakt Villa Lorraine tot een bijzondere belevenis die gesmaakt wordt door zowel de

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 29 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie