Het geheim van de chef per seizoen

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

De vier jaargetijden van Gordon Ramsay. Koken volgens de seizoenen. Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 13 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie