Hoe run ik een restaurant?

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Dé gids voor iedereen die een restaurant opstart. Na een jarenlange ervaring als als management-adviseur voor zaakvoerders van restaurants, goot Peter De Prins zijn expertise in een boek. 'Hoe run ik een restaurant?' is een handige gids die bezielde vakmensen doorheen de praktische rompslomp van het opstarten van en restaurant loodst. Komen aan bod: personeelsbeleid, het omgaan met klanten, het leren werken met financiële resultaten, het leren streven naar duidelijke doelstellingen...Een naslagwerk dat helpt om de prachtige kunst van restauranthouder nog tot een groter succes te maken.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 11 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie