De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granita's en bevroren desserts, met prachtige foto's van elk recept.- In het uitgebreide naslagwerk vindt u tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en –lepels, zodat u altijd een goed resultaat hebt- Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verandert u basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen- Serveerideeën, zoals het maken van mandjes, hoorntjes en koekjes, en heerlijke decoratieve toppings en sauzen- Recepten van alle klassieke ijssmaken, zoals vanille, chocolade, karamel en koffie- Ideeën voor heerlijke ingrediëntcombinaties, van het traditionele run-rozijnenijs tot exotisch mango-passievruchtenijs- Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende