Koken met confituur. Of met jam. Of met gelei. Of met marmelade

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

JaKoken met confituur. Of met jam. Of met gelei. Of met marmelade. Dit boek laat je zien en beleven dat confituur niet alleen gebruikt kan worden als broodbeleg of in de yoghurt, maar ook uitstekend kan dienen als ingrediënt in tal van culinaire gerechten. Het boek toont je smaakmakende foto’s, makkelijk te volgen recepten en duidelijke ingrediëntenlijsten. Alle ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt om de hoek. Als rode draad door het boek vind je diverse verhalen. Verhalen die allemaal vertrekken van – of terug te brengen zijn tot – een of andere confituursoort. Verhalen die gaan van anekdotes tot weetjes, van woordverklaringen tot beschrijvingen. Het boek biedt tot slot een oplossing voor de restjes confituur die iedereen thuis wel in de koelkast, in een voorraadkast of op de tafel heeft staan. Hiermee sluit het boek aan bij de huidige tijdsgeest van minder weggooien en zoveel mogelijk uit de dingen halen. ...haal eruit wat erin

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 9 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook