Kookgeheimen

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Waarom kleeft de ene pasta wel en de andere niet? Waarom brandt melk zo gemakkelijk aan? Waarom wordt een ei hard en een aardappel zacht tijdens het koken?Allemaal vragen die iedere kok zichzelf wel eens stelt. Kookgeheimen geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze antwoord op deze vragen en laat bovendien zien welke processen zich afspelen voor, tijdens en na het koken.Kookgeheimen staat vol met praktische tips voor noodgevallen tijdens het koken en geeft aan de hand van heerlijke recepten een verhelderende uitleg.Het handboek voor alle nieuwsgierige keuken prinsen en -prinsessen.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 7 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie