Larousse brood

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakken, kun je maar beter werken met de beste grondstoffen, met het beste boek met kwaliteitslabel Larousse, van iemand die gepassioneerd is voor het bakken van brood: Eric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Eric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige tips van de auteur en geïllustreerd met meer dan 800 schitterende stap-voor-stapfoto s. Alle recepten zijn uitgetest in een gewone oven. Kom alles te weten over de grondbeginselen van broodbakken, het bereiden van zuurdesem, het kneden met de hand of met de machine, het rijzen, het modelleren, het insnijden en het bakken. Naast de klassiekers vind je een keur aan heerlijke broden en broodjes, hartig en zoet: Brood met honing noten-vruchtenbrood ciabatta met boekweit brood met zongedroogde tomaten

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 5 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie