Haal het beste uit je dag door de juiste voeding te kiezen. RV: 'Lekker eten én goed voor jezelf zorgen, dat moet toch samen kunnen gaan?' RB: 'Zeker! Geef jij maar aan welke ingrediënten ik mag gebruiken. Dan zorg ik voor de rest.' Hoe kom je van die dip na een maaltijd af? Wat kun je tijdens het studeren het best eten om je concentratie langer vast te houden? En waarom nemen sporters altijd pasta voor een wedstrijd? Echt lekker eten en toch goed presteren, zonder dat je aan de superfoods en supplementen moet en zonder dat je een streng dieet moet volgen: daar gaat dit kookboek over. Elke prestatie vereist nu eenmaal een ander soort voeding. Topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff bundelen hun krachten en leggen het allemaal op een vermakelijke en vooral smakelijke manier uit. Ze geven meer dan 50 verrassende recepten voor elke dagindeling. Van vezelrijke tussendoortjes voor tijdens het werken tot een ontbijt met langzame koolhydraten waar je een halve marathon op kunt lopen.