Lonny'S Rijsttafel

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

De traditie van de rijsttafel ontstond in ons land toen eind jaren veertig van de vorige eeuw vele ‘Indische Nederlanders’ met hun gezinnen vanuit Indië terug naar Nederland kwamen. Sindsdien staan op de kaart van elk Indisch restaurant enkele rijsttafelmenu’s. Het organiseren en bereiden van zo’n rijsttafel, die uit vele gerechten bestaat, vraagt wel enige kennis van de Indische/Indonesische keuken. Lonny Gerungan, de bekende televisiekok die al vele jaren kookprogramma’s over de (eet)cultuur in Indonesië maakt, geeft in De Rijsttafel alle benodigde informatie en een honderdtal recepten om zo een gevarieerde maaltijd te kunnen samenstellen. Niet alleen wordt ingegaan op de geschiedenis van de rijsttafel, ook is er uitgebreide productinformatie over bekende en onbekende ingrediënten die in de Indonesische keuken een belangrijke rol spelen. Het receptendeel is ingedeeld naar product: rijst; vis, schaal- en schepdieren; vlees; gevogelte;

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boekenruilen.nl
Verkoop
Dit is 22 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boekenruilen.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie