Gepeperd met watertandend lekkere recepten voor een zomerse ratatouille, zwaardvistartaar en gesmolten chocoladecakejes, is Lunch in Parijs een verhaal om verliefd op te worden. Gedeeltelijk een liefdesverhaal, gedeeltelijk een familiekookboek, is Elizabeth Bards verhaal een culinaire komedie over miscommunicatie in een interculturele romance, een jong huwelijk en een nieuw leven in Frankrijk. Terwijl Bard zich door de ups en downs van het leven worstelt, wordt ze gedwongen haar standaardrecept voor liefde, plezier en succes aan te passen. Elizabeth Bard is een ervaren culinair journalist. Ze woont in Parijs en schrijft over koken, kunst, reizen en design in The New York Times, International Herald Tribune, The Washington Post, Wired en Time Out. ?Geschreven in een vlotte stijl, is dit een heerlijk zomerboek. Het staat vol met grappige anekdotes over het settelen in een nieuw land.? lifestyle magazine ?Een heerlijk verhaal over verliefd worden en over eten in Parijs.? harper?s bazaar