Kinderen die met een glimlach aan de eettafel zitten en alles eten, dat willen we allemaal wel. In de praktijk is dit vaak een hele uitdaging en iets waar veel ouders dagelijks mee worstelen. Om de allerkleinsten zo veel mogelijk te laten proeven en eten moet je dit tot een onderdeel van de opvoeding maken. Francesca van Berk noemt dit de culinaire opvoeding, een aanpak die ze heeft ontwikkeld toen ze zelf moeder werd. Recensie van Cullinette table width ="100%" tr td div class="rating-stars rating-stars--review-summary rating-stars rating-stars--large" span class="rating-stars__value" style="width: 90%;" /span /div /br /br i b "Een boek met 120 recepten en boordevol “hart onder de riem” adviezen en tips voor jonge ouders. Om helemaal blij van te worden." /i /b /td /table Haar zoontje, nu 4, geniet net zoveel van mosselen, sinaasappels en radijsjes als van een patatje. Want ook dat laatste hoort erbij. In Mag ik nog een hapje? beschrijft ze alle stappen van deze culinaire