Modern koken in Nederland De Veluwe

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Eric van Veluwen, patron cuisinier van Landgoed Rhederoord was ŽŽn van de eerste koks in Nederland die op een culinair hoog niveau biologisch kookte. Hij weet ÔoudeÕ, beproefde, biologische waarden te combineren met nieuwe, opwindende receptuur, gebruikmakend van bijzondere, soms eeuwenoude streekproducten van de Veluwe. In Modern Koken in Nederland staan recepten die snel en gemakkelijk zijn, maar ook recepten van vroeger die bijna niemand meer kent maar die niet verloren mogen gaan. Eric van Veluwen is behalve topkok ook groot pleitbezorger van biologische producten. Hij is betrokken bij de taskforce ÒBiologisch, eigenlijk heel logischÓ, een project van o.a. het ministerie van Landbouw. Hij verricht werkzaamheden voor ÒBiologicaÓ, het landelijk platform voor biologische voeding en landbouw, hij helpt mee om het ÒEko-keurmerkÓ een gezicht te geven en hij is actief betrokken bij ÒDe Week van de SmaakÓ.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 14 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie