Oosterse Stoomrecepten

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Uit China, Japan en Zuidoost-Azië zijn boeiende kookstijlen afkomstig, waarvan een gemeenschappelijk kenmerk is dat gestoomd voedsel een belangrijke rol speelt. Voedsel stomen leidt tot een verrukkelijke mengeling van smaak, geur, textuur en kleur. Daarom is stomen zo populair in Azië, waar voedsel met grote aandacht voor detail wordt bereid en genuttigd. Stomen is ook buitengewoon gezond; er wordt weinig tot geen extra vet toegevoegd en het voedsel behoudt zijn volledige voedingswaarde. Het wekt dan ook geen verbazing dat stomen steeds populairder wordt in het Westen.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 14 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie