Receptenboek 'Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?'

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Het receptenboek “Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?’ staat vol informatie, praktische handvatten, tips en recepten die helpen om werknemers tijdens wisseldiensten energiek te houden. Voor het receptenboek heeft het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum samengewerkt met sterrenchef Baltasar Tieskens, die in twee jaar tijd zijn droom waarmaakte en op zijn dertigste met zijn innovatieve kookstijl een Michelinster wist te bemachtigen. Belangrijk is dat de gerechten uit het receptenboek meegenomen kunnen worden in een broodtrommel of in een plastic zakje.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 9 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie