Restaurant 'T Laurierblad

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

'Koken is geen kunst, het is een ambacht.' zegt Guy Van Cauteren, chef van restaurant 't Laurierblad in Berlare.nDit boek vertelt het passionele verhaal van meer dan 40 jaar gastronomie. Voor Van Cauteren zijn recepten enkel aanzetten die de individualist op weg helpen een eigen interpretatie te vormen. nGuy Van Cauteren heeft een hekel aan alles wat in keurslijfjes zit. Voor hem klasse maar geen pretenties. Zijn keuken is klassiek, maar niet in de betekenis van nostalgisch.nnMet veel respect worden de ingredi?nten en de keuze ervan besproken. Van wilde paling en wilde fazant tot hoevevarken, elk recept wordt met dezelfde passie behandeld. Het zijn niet de typische recepten van grootmoeder, daar is Van Cauteren t? rebels voor.nnPrikkelen van de zintuigen, goed doseren en de klanten waar voor hun geld bieden zijn d? topprioriteiten voor Van Cauteren.nnBijgestaan door de schitterende fotografie van Willy Lippens en de boeiende teksten van Stefaan Van Laere, bent u zo bereid om zelf aan

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 15 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie