Rijksmuseum kookboek

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Rijksmuseum kookboek HET IS DE KUNST VAN ETEN TE GENIETEN Wat: Het Rijksmuseum kookboek een initiatief van Wim Pijbes Door wie: Bedacht, geschreven en gecoördineerd door Jonah Freud Geredigeerd door Marieke de Jong Ontwerp studio Irma Boom Met medewerking van: Vijftig koks en patissiers uit heel Nederland, van Noord tot Zuid, van Oost tot West en van jong tot oud. In het boek: Meer dan 130 recepten Meer dan 900 afbeeldingen uit de collectie van het Rijksmuseum Voor het Rijksmuseum kookboek is een lijst van vijftig Nederlandse ingrediënten opgesteld, bij de vijftig ingrediënten zijn klassieke Nederlandse recepten geschreven en vervolgens is aan 50 vooraanstaande koks en patissiers in Nederland gevraagd een recept met gebruik van dat ingrediënt te geven. Pas nadat alle teksten klaar waren zijn er kunstwerken uit het Rijksmuseum bij gezocht die passend waren bij de verhalen en recepten. Hierdoor is de enorme diversiteit aan kunst waar eten ook maar enigszins in verwerkt is op alle

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 9 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie