Een sappige rosbief, een malse steak, oer-Vlaamse rundstoverij, een goeie filet américain, een lekker kalfslapje… Kalfs- of rundvlees in de keuken is een dankbaar product. Je kunt er in alle seizoenen alle kanten mee uit, je kunt op de klassieke toer gaan, maar je kunt er ook allerlei exotische gerechten mee bereiden. In <em>Rundvlees</em> staan tientallen creatieve recepten. Naast klassiekers als ossenstaartsoep, entrecote met bearnaisesaus, stoofvlees, kalfsblanquette of ossobuco vind je verrassend originele recepten als rosbief in bladerdeeg met morieljes, runderblokjes met honing en pindaboter, kalfskotelet met honing en gember of carpaccio met mangovinaigrette. Ieder recept krijgt zijn eigen foto, zodat het doorbladeren alleen al een feest voor het oog is. < >Voedingsdeskundigen zullen het je graag bevestigen: kalfs- en rundvlees maken deel uit van een gevarieerde, evenwichtige en gezonde voeding. Ze leveren heel wat waardevolle, zelfs