salsa's, relishes en dipsauzen zijn eenvoudig te maken, leuk om op te dienen en onweerstaanbaar van smaak. Of ze nu koel en romig, prikkelend scherp of vers en fruitig zijn, kunt u deze heerlijke en veelzijdige sauzen op eik uur van de dag of nacht serveren, De recepten voor salsa's, relishes en dips in dit boek maken van het alledaagse gegarandeerd iets heel bijzonders: ais een onmisbare begeleiding voor een buffet met rauwe groenten en chips, als integraal onderdeel van een barbecue, of om een simpele sandwich sensationeel te maken,Deze sauzen zijn allemaal snel te maken - de meeste hoeft u helemaal niet te koken, dus als u in een wip een maaltijd wilt maken, zult u in dit boek volop ideeën vinden, Salsa's is een fantastische verzameling pikante "in, met recepten als Basilicumcitroenmayonaise, Vurige citrussalsa, Dubbele chilisalsa en Zure - roomkoeler, de perfecte begeleiding van kruidige Mexicaanse schotels, Tot klassieke recepten behoren Guacamole of Salsa verde, terwijl er ook