The Asian Cook

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

The different cuisines of Asia are as varied and exciting as the vast continent itself. Four hundred recipes from China, Malaysia, Indonesia, the Philippines, Vietnam, Japan and the Indian subcontinent have been collected together in this magnificent book. Many are familiar dishes that have become favorites in the West -- Peking Duck, Chicken Chow Mein, Sushi, Tempura, and Lamb Tikka. Others, such as Son-in-law Eggs, Sukiyaki Beef, and Gado-gado, may be less wellknown, but offer an irresistible enticement to experiment with new flavors and exotic ingredients.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 12 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie