The future of food

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Voedsel. In sommige landen is er te weinig, in andere juist weer te veel. Hoe staat het met de voedselproductie wereldwijd en in ons eigen land nu en straks? Elke dag groeit de wereldbevolking met netto 220.000 mensen zodat we groeien van 7 miljard naar 9 miljard mensen in de periode 2012-2050. Daardoor zal de druk op de voedselproductie oplopen. Kunnen we dit als mensheid aan? En zo ja, welke rol speelt bijvoorbeeld genetica in dit geheel? Kunnen we straks eten wat we willen zonder pretspekjes te krijgen? Hoe werkt de medicalisering van food door? Open innovatie, co-creatie en crowdsourcing veranderen de foodsector. Opkomende economieën leveren elkaar eten. Genetische modificatie wordt normaal en er komen nieuwe plantensoorten uit het lab. We eten meer ‘biologisch’ food en er komen nieuwe vormen van recycling en bioraffinage. We krijgen gepersonaliseerd voedsel en meer functional foods. Vreugdeloos nutritionisme groeit maar lekkerbekken gaan in de tegenaanval. Er komen

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 12 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook