Onder het motto ëGoed gereedschap is het halve werk´ zet culinair journaliste Christine McFadden het beste kookgereedschap voor elke culinaire klus op een rijMet 50 heerlijke recepten van bekende chefkoks, waaronder Jamie Oliver, Ken Hom en Claudia RodenBoordevol praktische foto´s die het gebruik van diverse materialen illustrerenInclusief handige adressenlijst van winkels gespecialiseerd in keukengereiHoe fileer ik een vis, waarom hebben sommige koekenpannen een deksel en wat is een mandoline? Uit eigen keuken geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen.Onder het motto; ëGoed gereedschap is het halve werk´ zet culinair journaliste Christine McFadden het beste kookgereedschap voor elke culinaire klus op een rij. Naast tips voor onderhoud en aankoop wordt er, aan de hand van praktische foto´s, ook uitgelegd hoe de materialen gebruikt kunnen worden. Met dit boek staat niets je meer in de weg om nieuwe culinaire technieken uit te proberen! Wie niet kan wachten om het geleerde in