Vis En Zeevruchten

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Zoutwatervissen, zoetwatervissen, schelp- en schaaldieren – alle culinaire genoegens uit zee komen in dit fraai geïllustreerde viskookboek samen. Het bijzondere van dit boek is dat de uiteenlopende bereidingswijzen van de vissen en zeevruchten op de voorgrond staan: zo wordt tarbot bijvoorbeeld gebakken en als filet in de over bereid, terwijl andere vissoorten worden gestoofd, gekookt, gebakken, gegrild, gepocheerd en gefrituurd of in een zoutkorstje gebakken of vormen ze het belangrijkste ingrediënt van eenpansgerechten. De bereidingswijzen gaan gepaard met gedetailleerde instructies: van het schoonmaken, het verwijderen van de schubben en het fileren van de vis tot het voorbereiden van kreeft, krab en inktvis. Ook recepten voor visbouillon of klassieke sauzen als rouille en wittewijnsaus ontbreken natuurlijk niet in dit gevarieerde, veel omvattende kookboek.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 22 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie