'VIS, SCHAAL EN SCHELPDIERENDe enorme verscheidenheid aan vis, schaal- en schelpdieren is adembenemend, evenals het grote aantal verschillende manieren om ze te bereiden. Deze voortreffelijke verzameling recepten heeft voor ieders smaak wel iets bijzonders te bieden. De gerechten variëren van het eenvoudige, hoewel nooit alledaagse, tot het exotische en exquise, en de recepten zijn geïnspireerd door kookstijlen uit de hele wereld. Of uw smaakpapillen (en portemonnee) nu de voorkeur geven aan een romige vis - champignonschotel of aan truffel - kreeftrisotto, aan romige garnalensoep of aan een Tanzaniaanse vis curry, u zult merken dat de stap voor - stap recepten verbazend gemakkelijk te volgen zijn. Enkele van de bekendere gerechten zijn gerookte makreelpaté, gefrituurde zeebliek, bijzondere visschotel, forel met amandelen en fish and chips, terwijl de avontuurlijker kok bijvoorbeeld krab - ricottataartjes, zeebaars met citrusvruchten, een Creoolse visstoofschotel of spaghettini met