Ruim tachtig klassieke er vernieuwende visgerechten Veel praktische informatie over schoonmaken en bereiden Vis is heerlijk en gezond. Vis is bovendien op vele creatieve manieren te bereiden. Zo verveelt vis nooit. In dit fraai geïllustreerde basisboek voor vis vindt u uitgebreide achtergrondinformatie en tientallen originele bereidingstechnieken, geïllustreerd in ruim tachtig recepten. Hoe weet je zeker dat je verse vis koopt? Op welke manier kun je vis best bewaren? Welke voorbereidingen moet je treffen om bijvoorbeeld rond- en platvis, schaal- en schelpdieren te bereiden? Wie meer weet van vis, vist niet achter het net. Vis grillen en roosteren op de barbecue met de bijbehorende marinades en bijgerechten. Vis paneren en frituren. Vis bereiden in de oven. De verschillende hoofdstukken geven aanwijzingen voor tientallen bereidingstechnieken die vis nog lekkerder maken. Tientallen heerlijke recepten zijn verdeeld over verschillende hoofdstukken: snelle visgerechten,