Vlees, Wild En Gevogelte

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Met zijn meer dan 150 recepten voor vlees, wild en gevogelte, is dit boek een ontdekkingsreis door het culinaire Europa en brengt het uitgelezen specialiteiten van bekroonde topkoks in uw eigen keuken. Niet minder dan 94 chef-koks van gerenommeerde toprestaurants uit 14 landen tekenen voor deze bijzondere verzameling recepten.In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van de Oude Wereld, waaronder ook de heerlijkste Europese recepten voor vlees, wild en gevogelte. Of het nu lamsfilet in een kruidenjasje, reerug met truffel, of gevuld mesthoen op Baskische wijze betreft, onder de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden - licht verteerbaar, meer of minder gekruid, hartig, of echte winterkost.De in Eurodélices - VLEES, WILD & GEVOGELTE verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 6 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie