WILD EN BIJNA WILD

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Een rozige hazerug, een kotelet van het wilde zwijn, een knapperig geroosterde fazant... wie aan wild denkt, denkt aan een uitgebreide feestelijke maaltijd, aan culinaire hoogtepunten. Maar jammer genoeg ook aan lange bereidingstijden of ingewikkelde recepturen. Wild is heerlijk, maar niet altijd even gemakkelijk klaar te maken. Met die gedachte rekent dit boek definitief af. Cecile Thijssen geeft een heerlijke verzameling gerechten, waarin de traditionele hazepeper en reerug niet ontbreken, maar waarin tevens plaats is voor nieuwe, originele suggesties voor de thuiskok van vandaag. Gebruikmakend van ook "bijna wild"-produkten als parelhoen, struisvogel, kwartels en konijn, laat Cecile Thijssen zien dat gemakkelijke recepten niet minder feestelijk hoeven te zijn.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 11 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook