Escoffier voor de keuken van nu: Bouillons - Sauzen - Garnituren

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

De meest verfijnde recepten uit de klassieke Franse traditie nu voor iedereen toegankelijk. Auguste Escoffier (1846-1935) was de chef-kok van de Franse culinaire traditie. Hij zwaaide de scepter over 's werelds meest verfijnde keukens, waaronder Savoy, Carlton en Ritz. Zijn Guide Culinaire - die hij voortdurend uitbreidde en herzag - bevat alles wat hij dacht of schreef over de kunst waaraan hij zich zo volledig overgaf. Tot op heden waren echter, behalve voor professionele koks, zijn recepten vrijwel ontoegankelijk. In deze uitgave vindt u 150 recepten uit de Guide Culinaire, die op heldere wijze en stap voor stap de edele kunst van het maken van sauzen en bouillons - de basis van de Franse kooktechniek - uit de doeken doen. Daarnaast een selectie uit de beroemde Escoffier-garnituren waarin deze sauzen zo'n centrale rol spelen.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 12 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook