Nog Beter Koken Met De Perfecte Kok

Nieuw en tweedehands

Koop nieuw online

Hoe snipper je een uitje zonder tranen? Hoe braad je een braadstuk precies rare of juist medium? Hoe houd je je messen scherp? In Nog beter koken met De Perfecte Kok ging journalist Marcus Polman op zoek naar antwoorden op deze, en nog vele andere culinaire kwesties. Hij kreeg privéles bij driesterrenkoks Cees Helder en Sergio Herman die hun keukentrucs en een aantal recepten prijsgaven. Samen met Jonnie Boer (eveneens ***) maakte hij Jonnie's wereldberoemde lamsnekje. Ook liep hij stage bij de 'kokkiesopleiding' in The College Hotel om te werken aan de noodzakelijke perfectionering van zijn snijtechnieken. Het resultaat is een basiskookboek vol praktische tips en trucs die iedere thuiskok zou moeten kennen. Uiteraard zijn ook recepten opgenomen, in de vorm van overzichtelijke stappenplannen, van een klassieke uitsmijter tot côte du boeuf.

Verkopen

Heb je een exemplaar van dit boek in jouw boekenkast staan? Gun dat boek een tweede leven en biedt het te koop aan op Boeken-tweedehands.nl
Verkoop
Dit is 23 keer bekeken en door 0 gebruiker(s) als favoriet bewaard.

Tweedehands exemplaren

Van dit zijn nog geen tweedehands exemplaren beschikbaar.

Zie ook


Boeken-tweedehands.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie